Over ons

We begrijpen de emotionele en fysieke tol die een erectiestoornis van een persoon kan eisen. We weten hoe moeilijk het is om over dit probleem te praten en hoe moeilijk het is om hulp te vinden. Daarom zijn we hier – om medelevende en begripvolle ondersteuning te bieden aan mannen die worstelen met ED. We streven ernaar een omgeving te creëren waarin gesprekken over erectiestoornissen openlijk en zonder angst voor oordeel kunnen worden gevoerd.

Erectiestoornissen (ED) is een schrijnend probleem waar veel mannen in stilte mee worstelen. Het kan gevoelens van schaamte en een laag zelfbeeld veroorzaken, evenals een gebrek aan vertrouwen in relaties. ED is het onvermogen om een erectie te krijgen of te behouden die voldoende is voor bevredigende geslachtsgemeenschap. Het komt vaker voor dan mensen zich realiseren en er zijn verschillende behandelingsopties beschikbaar, dus wanhoop niet als u er last van heeft.

Kortom, erectiestoornissen kunnen een grote invloed hebben op mannen en hun relaties. Hoewel er niet één enkele oorzaak van erectiestoornissen is, kan een combinatie van fysieke en psychologische problemen vaak tot de aandoening leiden. Gelukkig zijn er verschillende behandelingen beschikbaar die kunnen helpen het probleem aan te pakken. Het is belangrijk voor mannen om openlijk met hun arts over hun toestand te praten, zodat ze het best mogelijke behandelplan kunnen vinden.